Mer om oss

Växtlampaguiden är vår nya guide på nätet för att hitta den bästa växtlampan. Vi strävar efter att vara helt objektiva så att du kan fatta rätt beslut när du ska köpa växtlampor.

I vårt team finns en mix av erfarenhet och expertis som tillsammans utgör en utmärkt grund för att skapa bra köpguider och göra bäst i test ranking listor inom en mängd områden. Vi har konsumenter, testare, skribenter och ingenjörer som alla bidrar till att göra den bästa guiden.

Så testar vi bästa växtlampan

Hur hittar man så den bästa växtlampan? Hur gjorde vi egentligen?

Utifrån en första sållning av marknadens produkter så gör vi en djupdykning på de produkter som vi anser är kandidater till topp-placeringar. Dessa granskas och testas sedan i detalj och bedöms enligt olika kriterier. Detta blir sedan grunden till vår topplista.

Så tjänar vi pengar

Växtlampaguiden är oberoende och kommer så att förbli. Men hur tjänar vi då pengar?

Svaret är att vi finansierar denna tjänst genom så kallad affiliatemarknadsföring.

Det innebär att vi får provision på eventuell försäljning som sker efter att du eller någon annan av besökarna klickat på en länk och därefter köpt en växtlampa hos någon av återförsäljarna.

Du som handlar betalar varken mer eller mindre för din produkt. Priset är exakt detsamma som om du hade gått direkt till någon av butikerna. Provisionen är det försäljaren som står för och den tas från deras marknadsföringsbudget. De betalar oss istället för att exempelvis annonsera på nätet eller i dagspressen.

Du kan alltså se det som en win-win-situation. Du får oberoende tips och recensioner från olika test. Sedan får vi en liten ersättning om du bestämmer dig och handlar.

Drift

Driften av sajten sköts av företaget Webpartners Sweden AB.

Gesällvägen 2

29774 Sölvesborg

kontaktas@vaxtlampaguiden.se